Har du drukket i så mange år, at det er begyndt at gå ud over dit helbred, dit humør og antallet af venner? Har de mange glas og flasker måske også fået følgeskab af andre former for misbrug? Er ensomheden ikke til at bære?

Så er det måske på tide, at du får hjælp til forandringer i dit liv.

Krop og relationer

På Blå Kors Skannerup hjælper vi dig med at få en sundere krop, opbygge relationer til andre mennesker, få større respekt for dig selv og finde meningen med livet igen.

Vores beboere er kvinder og mænd fra 35 år og opefter. De kommer fra hele landet og er typisk henvist fra kommunens socialforvaltning, den ambulante misbrugsbehandling, lægen eller andre instanser.

Beboerinddragelse

Vi lægger stor vægt på en høj grad af beboerinddragelse, det sker alt efter den enkeltes ønsker og formåen. Vi gør det bl. a. ved tirsdagssamlingen, hvor der gives info og hvor der kan stilles spørgsmål og kommes med ideer.

Det hele menneske

Det menneske, der er nedslidt, ødelagt og livstræt, skal have mulighed for at komme på benene igen og hjælpes til at heles. Det kan vi kun gøre ved at yde omsorg til hele mennesket.

Læs mere
blå kors skannerup

Et liv værd at satse på

Stabiliseringen skal bringe en hverdag i kaos tilbage i nogle rammer, der er til at holde ud.

Læs mere
skannerup

Udredning

Et ophold på Blå Kors Skannerup begynder altid med en udredning.

Når der flytter en ny beboer ind hos os begynder vi altid med at lære ham eller hende at kende. Sammen beskriver vi beboerens situation og finder ud af, hvilken hjælp og støtte han eller hun har behov for.

I udredningen vil der stå, hvilke funktioner i det daglige beboeren selv kan klare, og hvad han eller hun har brug for hjælp og støtte til.

Vejen til et sundt liv

Grøn og fedtfattig kost med mulighed for særlig diæt.
Læs mere

Motion og aktivitet

Blå Kors Skannerup giver mulighed for fysisk træning og velvære.

Læs mere
Skannerup_14.jpg

Undervisning

Et otte ugers undervisningsprogram hjælper brugerne videre i livet.

Læs mere
skannerup

Pårørende og netværk

Vi lægger vægt på, at inddrage pårørende, venner og andet netværk.

Læs mere
skannerup

Velkommen tilbage

Vi håber ikke, at du efter et ophold hos os igen bliver så dårlig, at du har brug for at komme tilbage. Men du skal vide, at du altid er velkommen til at besøge os, selv om du ikke længere bor hos os.

Kontakt Blå Kors Skannerup

Blå Kors Skannerup
Søndergade 72
8883 Gjern

Tlf.: 86 87 50 46

Mail: skannerup@blaakors.dk
Sikker mail: sikkermail-ska@blaakors.dk  

Bestyrelse
Skannerup_4.jpg