Vi hjælper mennesker sammen 

Din virksomhed kan være med til at hjælpe socialt udsatte mennesker i Danmark.

Hvis du vælger at samarbejde med Blå Kors Danmark om at hjælpe børn, unge og voksne, som har det svært, vil vi i samarbejde med jer gøre, hvad vi kan for, at det både bliver en fordel for jeres virksomhed, for de udsatte og for os.

Blå Kors Danmark har stor erfaring i at bruge virksomheders helt særlige kompetencer og idéer, som kan gøre en social forskel og samtidig give virksomheden CSR-værdi.

_S0A5868.jpg

I Blå Kors arrangerer vi blandt andet ferielejre for udsatte børn og unge og driver botilbud samt væresteder for hjemløse, mennesker med misbrug og andre udfordringer i livet. Læs mere om vores arbejde.

Vil din virksomhed tage et socialt ansvar og gøre en forskel for udsatte mennesker i Danmark såsom hjemløse, misbrugere og udsatte børn og unge? Så vil vi gerne være jeres samarbejdspartner. 

Samarbejde om socialt ansvar (CSR)

Blå Kors Danmark samarbejder med mange virksomheder om at hjælpe socialt udsatte i Danmark. Vi bakker op om FN's verdensmål - blandt andet nummer 17 om partnerskaber.

Er I interesseret i at snakke om en mulig aftale? Så kontakt kommunikationschef Thomas Røddik Korneliussen.

Thomas Røddik Korneliussen

Kommunikationschef

Tlf.: 26 20 20 46

Send e-mail
thomas roeddik.png

Støt med enkeltdonation

kr.
Indtast valgfrit beløb
Din mailadresse bruges til at sende dig en kvittering på din donation.
CVR-nummeret bruges til at give skattefradrag.
Indtast CVR-nummer for at få skattefradrag

Mindre madspild - mere hjerte

Vi samarbejder med dagligvarekæden Lidl, som donerer overskudsmad til Blå Kors Danmarks væresteder, institutioner og støttetilbud i hele landet. Tusindvis af udsatte danskere har glæde af partnerskabet, der er det eneste af sin slags i Danmark, hvor donationerne går direkte til udsatte. Se video om samarbejdet

lidl

Donation til ferielejre og behandlingstilbud til børn og unge

Vi samarbejder med Lykketronic, der har valgt at lave en sponsoraftale med os. Formålet med sponsoraftalen er at understøtte Blå Kors Danmarks arbejde med at hjælpe udsatte børn og børnefamilier, der har udfordringer med misbrug af alkohol eller stoffer.

Sponsorbeløbet på 100.000 kr. går ubeskåret til to formål:

  • Blå Kors Danmarks ferielejre i 2021.
  • Barnets Blå Hus, der hjælper børn og unge og deres familier fra hjem med alkohol- eller stofmisbrug.
lykketronic

25.000 måltider til udsatte

Under corona-krisen har vi samarbejdet med Danish Crown, som har doneret 25.000 måltider mad til Blå Kors, som vi kan give videre til nogle af de mest udsatte grupper i Danmark.

danish crown logo.jpg

1.000 LEGO æsker til børn

Nedlukningen af dagtilbud og skoler i hele Danmark under corona-krisen, betyder at mange familier tilbringer rigtig meget tid sammen inden for hjemmets fire vægge.

Det var derfor med stor glæde, at Blå Kors fik besked om, at legetøjsvirksomheden LEGO Koncernen har valgt at donere 1.000 æsker med byggesæt til drenge og piger, som kan sprede positiv energi hos familierne. 

lego2.jpg

Gratis briller til udsatte

Vi samarbejder med Skjold Optik, som tre-fire gange om året besøger et af vores væresteder eller botilbud og tilbyder gratis synstest og gratis briller. Det betyder meget for de udsatte, som modtager et par briller med den rigtige styrke, som de ellers ikke har råd til.

skjold optik logo

Madrasser til genbrugsbutikker

Vi samarbejder med Hotel Comwell i Aarhus, som er i gang med at udskifte senge på alle værelser og derfor har en stor mængde næsten nye kvalitetstopmadrasser i overskud. I stedet for at kassere dem, har Hotel Comwell doneret madrasserne til vores genbrugsbutikker, som har solgt dem med stor fortjeneste til gavn for de udsatte. 

comwell logo

Bankmøbler til bosteder

Vi samarbejder med Jyske Bank, som bl.a. har doneret møbler, der kan bruges på vores botilbud til hjemløse. 

jyske bank

Stjernekokke på sommerlejre

I samarbejde med Lidl besøgte Kokkelandsholdet to af vores sommerlejre i 2020 og gav de unge deltagere en unik oplevelse, hvor de lavede mad sammen med kokkene.

dansk gastronomisk union

Sofaer skaber overskud til at hjælpe

Vi samarbejder med møbelfirmaet alton&heim for at gøre en forskel for socialt udsatte og miljøet. altonheim giver fx i særlige perioder alle kunder, der køber en ny alton&heim-sofa et kontantbeløb for deres gamle sofa. De henter kvit og frit den gamle sofa i privaten og fragter den til en af vores genbrugsbutikker. Sofaen undgår at ende på genbrugspladsen og salget i vores genbrugsbutik er med til at skabe overskud til vores projekter for sårbare og socialt udsatte.

sofa
alton&heim logo.jpg

Affaldstøj laves til genbrugstråd

I Blå Kors Danmarks genbrugssektor samarbejder vi med New Retex, der laver ny tråd af affaldstekstiler. Det betyder, at tøj og andre tekstiler, som vi modtager i vores genbrugsbutikker, der ikke egner sig til salg, ikke bare smides ud, men genbruges og bliver til nyt.

New Retex.png

Øvrige sponsorer og samarbejdspartnere

Bidrag til Blå Kors er fradragsberettigede, og for virksomheder er der ikke en øvre grænse, da bidraget rent skattemæssigt anses som en driftsomkostning, f.eks. en reklameudgift.