Indendørs loppemarked i Horsens

1000 m2 indendørs loppemarked i samme bygning som Blå Kors Genbrugscenter Horsens. Masser af plads, god service og gratis parkeringspladser. Og du støtter udsatte børn og voksne, når du køber eller sælger dine ting hos os.

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 10-17

Lørdag: kl. 10-14

Søn- & helligdage: Lukket

Vi holder lukket påskelørdag, lørdag efter store bededag og grundlovsdag. I forbindelse med jul og nytår holder vi lukket fra 21. december 2023 til og med 27. december 2023.

Besøg vores butik
kræmmerhuset horsens

Kom i gang med salget

Tre enkle skridt. Og så er du i gang med veksle dine ting og sager eller spændende idéer til lune kontanter.

Sådan fungerer det
kræmmerhuset horsens

Køb dine loppefund her og støt udsatte familier

Blå Kors Kræmmerhus har adresse i Blå Kors Genbrugscenter i Horsens, som hører under den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark. Formålet med Blå Kors Danmark er at hjælpe mennesker i Danmark, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler. Overskuddet hos Blå Kors Danmark går altså til misbrugere og pårørende, så familier kan blive hjulpet ud af alkohol- og stofmisbrug.

Kæmpe indendørs loppemarked kun 7 min. fra Forum i Horsens

Blot 7 minutters kørsel fra Forum i Horsens ligger Danmarks største loppemarked, Blå Kors Genbrugscenter. I det store indendørs loppemarked ligger Kræmmerhuset. Kræmmerhuset er et 1000 kvadratmeter stort indendørs loppemarked som bliver drevet af Horsens kommune, herunder borgere i støttet beskæftigelse, hvor overskuddet går til Blå Kors Danmark. Kort fortalt hjælper Blå Kors Danmark misbrugere og pårørende til misbrugere af alkohol og andre rusmidler, så vores store indendørs loppemarked her i Horsens er ikke blot drevet for loppernes og kræmmernes skyld, men tjener også et højere formål. Nemlig at støtte og hjælpe udsatte familier ud af misbrugsproblemer.

Bare bedre er flotte ord – men vi vil bare være bedre!

Og derfor gør vi også meget mere ud af de stande, du kan leje. 

Vores fælles indsats er rigtig godt for miljøet, og så luner det i både lommen og hjertet! Vi glæder os til at betjene dig. Vel mødt til en kæmpe krammer i Kræmmerhuset.

En loppe-oplevelse udover det forventelige

Loppemarked både stande og boder til udlejning.

Gør et loppefund på loppemarkedet i dag

Vi vil gerne give alle, der kommer i butikken - såvel kræmmere som købere - en oplevelse udover det forventelige. Rådgivning, god service, pæne, rene og overskuelige lokaler med et stort og varieret udvalg.

kræmmerhuset horsens

Når du beslutter dig for at dele dine loppefund, og blive en del af Blå Kors’ indendørs loppemarked ved at leje en stand eller en bod, så bidrager du til den hjælp, vi yder. Når du lejer dig ind på en stand eller en bod på vores loppemarked foregår det på ugebasis. Du skal blot stille dine loppefund op på standen, prissætte og mærke hver enkelt loppefund med den tilsendte stregkode, og når ugen er omme skal du nedtage dine ting igen – medmindre du har været så glad for vores loppemarked, at du lejer standen i endnu en uge. Når du lejer en stand eller en bod på loppemarkedet i Blå Kors Kræmmerhus, så sørger vi altså for, at der er medarbejdere på arbejde. Du behøver derfor ikke at være til stede for at holde gang i forretningen, da stregkode-systemet sørger for, at alle faktureringer bliver bogført korrekt.

I Kræmmerhuset er vi der for jer. Og vi udfører vores opgaver professionelt, med stolthed og med glæde over at vores arbejde, dit salg og kundernes køb hånd i hånd skaber værdi for børn og voksne, der lige nu står og trænger til en varm hjælpende hånd!

kræmmerhuset horsens

Elsker du indendørs loppemarkeder, og går du indimellem på jagt efter loppefund, så er Blå Kors Kræmmerhuset måske noget for dig. Du har måske allerede et yndlings loppemarked i dag, men Kræmmerhuset kan meget vel blive dit nye favorit loppemarked for 2021. Kræmmerhusets loppemarked er med en størrelse på 1000 kvadratmeter en stor samling af boder og stande som byder på både loppefund, hjemmelavede og nye produkter. Diversiteten er derfor stor, og der er løbende udskiftning i sortimentet. Kræmmerhuset er i næste år, 2021, også en del af Danmarks største loppemarked, Blå Kors Genbrugscenter i Horsens.  Loppemarkedet er derfor allerede i dag et godt bud på stedet, hvor det næste loppefund skal gøres – om ikke andet, så er det værd at sætte tid af til at gå på opdagelse i det store indendørs loppemarked i 2021. Et loppemarked som rummer alt fra møbler til isenkram og tøj og sko til hele familien.

Hold dig ajour med Blå Kors’ kræmmermarked 2023/2024

I Horsens ligger Blå Kors Genbrugscenter, som er Danmarks største genbrugsforretning. Fordelt på et stort areal finder du blandt andet Kræmmerhuset, som er et stort indendørs kræmmermarked på omtrent 1000 kvadratmeter. Kræmmermarkedet bliver drevet af Horsens kommune, herunder borgere i støttet beskæftigelse, som blandt andet sørger for at tage imod betaling. Det betyder, at du som kræmmer stadig kan lave salg, selvom du ikke er til stede i åbningstiden. Samarbejdet med Horsens kommunes støttet beskæftigelse gør tilmed, at kræmmermarkedet kan øge indsatsen i 2021, så Blå Kors Danmark kan fortsætte med at bidrage med hjælpearbejde til de mange familier, som er ramt af misbrugsproblemer. Så når du i 2021/2022 skal på kræmmermarked og gøre nye fund til haven og hjemmet, så bidrager du ikke blot til kræmmermarkedets eksistens, men også til de mange udsatte familier, som Blå Kors Danmark hvert år hjælper.

Besøg os

Kræmmerhuset
Vejlevej 10
8700 Horsens
+45 6124 1446

info@detblaakraemmerhus.dk

1000 m2 indendørs loppemarked i samme bygning som Blå Kors Genbrugscenter Horsens. Masser af plads, god service og gratis parkeringspladser. Og du støtter udsatte børn og voksne, når du køber eller sælger dine ting hos os.

BKG_Horsens.jpg