Shop genbrug i Blå Kors Genbrug i Horsens - Danmarks største genbrugsbutik 

Hvis du er til genbrug, så bliver det ikke større end Blå Kors Genbrugscenter i Horsens. Udvalget er enormt inden for alle varegrupper i Danmarks største genbrugscenter. Her kan du med garanti gøre et godt fund til en god pris.

Shop amok i Danmarks største genbrugsbutik

Blå Kors Genbrug i Horsens er ikke bare genbrugsbutik. Det er et eldorado af genbrugsting og en totaloplevelse med eget spisested. Her kan du roligt sætte god tid af til dit besøg, hvis du gerne vil nå hele vejen rundt i butikken. Hver afdeling har sit eget store sortiment, hvor du helt sikkert vil finde noget, der passer dig og din unikke stil. Og sørg for at komme igen med jævne mellemrum. Der er stor udskiftning af varer i butikken og altid nye spændende produkter på hylderne.

Butikken er i 2 etager og med elevator, så alle har mulighed for at komme hele vejen rundt i butikken.

Her er lave priser, så kig forbi Vejlevej 10 i Horsens og gør en god handel.

Er du turist i Horsens, kan et besøg hos Blå Kors Genbrugscenter i Horsens være en særværdighed, der giver den helt store oplevelse

Vi har alt i genbrug - både tøj, møbler og ting til hjemmet

På 1. sal finder du en tøjafdeling for den modebevidste kvinde/mand. Du kan blive klædt på fra inderst til yderst. Her finder du også børnetøj, legetøj og babyudstyr. Du kan også se accessoires, sko og tasker. Her er også en bogafdeling samt en café.

I Stueplan finder du møbler til hele hjemmet, isenkram, køkkengrej, lamper, boligtekstiler elektronik, malerier, musik og et fedt område med outlet med mulighed for at gøre gode sjove fund.  

Køb mad og drikke i caféen på 1. sal

Trænger du til en pause på din indkøbstur? Her kan du nyde lækker mad og drikke. Craft Café er meget mere end mad og drikke. Når du besøger caféen kommer du ind i et kreativ univers, hvor du også har mulighed for at upcycle defekte genbrugsting. Du kan blandet andet skabe din egen vase af potteskår eller lave personligt tryk på en gammel t-shirt.  Læs meget mere om caféen og hvad de tilbyder her.

Besøg af grupper og foreninger 

Har I et ønske om at besøge butikken og få en rundvisning og en orientering om huset, så send en mail til: horsens@blaakorsgenbrug.dk. 

Skriv i mailen hvilken dag I gerne vil komme på besøg og hvor mange I kommer. Vi kan anbefale et lækkert måltid i Craft Café. I kan kontakte caféen på mail: kontor@socialcraft.dk. 

Du kan også blive frivillig og blive en del af et stort og berigende fællesskab

Læs her om de mange forskellige spændende muligheder: Læs mere

Vi glæder os til at se dig i Blå Kors Genbrug i Horsens

Adresse:

Blå Kors Genbrugscenter 

Vejlevej 10

8700 Horsens

Tlf: 75 78 18 18

horsens@blaakorsgenbrug.dk

  • mandag 10.00 - 17.00
  • tirsdag 10.00 - 17.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Vi holder lukket påskelørdag og grundlovsdag. I forbindelse med jul og nytår holder vi lukket fra 21. december 2023 til og med 27. december 2023. 

Hvis du vil have os til at afhente dine møbler, eller andre spørgsmål ring til 75 78 18 18

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Spørg om levering eller lån en trailer gratis

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis gerne vil have leveret dine køb, er det en mulighed. Prisen for levering kan du få oplyst i butikken. Du har også mulighed for at låne en trailer. Du henvender dig i kundeservice, hvis du gerne vil låne vores trailer. 

Vi henter

Har du gode brugte møbler eller andet genbrug, du gerne vil donere til os, henter vi med glæde det på aftalt sted og tid.

blå kors genbrug horsens (1)
blå kors genbrug horsens (2)
blå kors genbrug horsens (3)
blå kors genbrug horsens (4)
_S0A6005.jpg
_S0A5688.jpg

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug i Horsens

Læs mere