Shop genbrug i Blå Kors Genbrug i Horsens - Danmarks største genbrugsbutik 

Blå Kors' store genbrugscenter i Horsens er Danmarks største genbrugsbutik. Genbrugscenteret er et eldorado med genbrugsting inden for næsten alle varegrupper. Udvalget er stort og sæt derfor god tid af til dit besøg, hvis du gerne vil nå hele vejen rundt i butikken.

I underetagen finder du blandt andet møbler, isenkram, køkkengrej, lamper, elektronik, antik, malerier, spil og en hel afdeling med musik og film.

Vi har alt i genbrug - både tøj, møbler og ting til hjemmet

På 1. sal finder du en tøjafdeling for den modebevidste kvinde/mand. Du kan blive klædt på fra inderst til yderst, hvis du tager turen hele vejen rundt på 1. sal, hvor du ud over tøj vil møde lingeri, accessoires, sko, tasker, strømper og en hel afdeling med selskabstøj. Du finder også en stor spændende afdeling med børnetøj, legetøj og babyudstyr, en bogafdeling samt en café på 1. sal.

Vores butik i Horsens er moderne og kreativ indrettet, og varerne har god kvalitet.

Her er lave priser, så kig forbi Vejlevej 10 i Horsens og gør en god handel.

Er du turist i Horsens, kan et besøg hos Blå Kors Genbrugscenter i Horsens være en særværdighed, der giver den helt store oplevelse. 

Køb mad og drikke i caféen på 1. sal

Du kan købe lækre frokostmenuer i caféen på 1. sal. Cafeen drives som socialøkonomisk virksomhed og har derfor mad til priser, hvor alle kan være med.

Åbningstider i Café Himmelblå:

Mandag - fredag: 10 - 15

Lørdag: Lukket

Læs meget mere på caféens Facebookside: cafehimmelblaahorsens

Besøg af grupper og foreninger 

Har I et ønske om at besøge butikken og få en rundvisning og en orientering om huset, så send en mail til: horsens@blaakorsgenbrug.dk. 

Mailen skal indeholde oplysninger om jeres ønske til en dato og antal personer, og vi vil kontakte jer snarest herefter. 

Vi vil også orientere om, at der er mulighed for at købe mad og kaffe i Café Himmelblå. I kan kontakte caféen på mail: cafehimmelblaa@ok-fonden.dk.

 

 

Vi glæder os til at se dig i Blå Kors Genbrug i Horsens

Adresse:

Blå Kors Genbrugscenter 

Vejlevej 10

8700 Horsens

Tlf: 75 78 18 18

horsens@blaakorsgenbrug.dk

  • mandag 10.00 - 17.00
  • tirsdag 10.00 - 17.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Vi holder lukket påskelørdag, lørdag efter store bededag og grundlovsdag.

Hvis du vil have os til at afhente dine møbler, eller andre spørgsmål ring til 75 78 18 18

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Spørg om levering eller lån en trailer gratis

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis gerne vil have leveret dine køb, er det en mulighed. Prisen for levering kan du få oplyst i butikken. Du har også mulighed for at låne en trailer. Du henvender dig i kundeservice, hvis du gerne vil låne vores trailer. 

Vi henter

Har du gode brugte møbler eller andet genbrug, du gerne vil donere til os, henter vi med glæde det på aftalt sted og tid.

blå kors genbrug horsens (1)
blå kors genbrug horsens (2)
blå kors genbrug horsens (3)
blå kors genbrug horsens (4)
_S0A6005.jpg
_S0A5688.jpg

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug i Horsens

Læs mere