Tilmeld dig som frivillig i i Blå Kors Genbrug nu

Vi er meget interesserede i at høre fra dig, hvis du har lyst til at blive frivillig i Blå Kors Genbrug eller bare gerne vil høre mere om arbejdet. 

Udfyld formularen eller henvend dig i en vores genbrugsbutikker, hvis du overvejer at blive frivillig. Du er også velkommen til at ringe til en af vores funktions- og områdeledere.

Her finder du en guide om frivilligt arbejde, når du modtager offentlige ydelser.

Gør en forskel

Som frivillig i Blå Kors Genbrug møder du nye mennesker og bruger dine kompetencer til at gøre en forskel for udsatte børn og deres familier. 

Frivillige i Blå Kors Genbrug gør en forskel. De er med til at gøre livet lidt lettere for en lang række børn i Danmark, som lever med alkohol- og stofmisbrug, fattigdom og social isolation hver dag. Samtidig er vores frivillige med til at gøre en forskel for miljøet - både det grønne og i butikkerne.

3 gode grunde til at blive frivillig

Der er mange gode grunde til at blive frivillig i Blå Kors Genbrug. Her er de 3 bedste:

  • Du får mulighed for at bringe lige præcis dine kompetencer i spil i en butik med mange forskellige opgaver.
  • Du bliver en del af et fællesskab, der prioriterer samvær højt.
  • Din indsats hjælper udsatte børn, unge og voksne, som har brug for hjælp fra andre.

Se vores musikvideo "Fri og villig - Younes feat. Blå Kors Genbrug".

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug - også som studerende

Har du lyst til at blive udfordret, gøre en stor forskel for udsatte i Danmark og på sammen tid få frivilligt arbejde på dit CV og hjælpe miljøet? I vores genbrugsbutikker kan du som ung være med til at sætte dit præg og komme med dine gode ideer. Både som medarbejder i en butik og som trendsætter.

Læs mere
unge frivillige

Få det bedste ud af dit seniorliv

​Blå Kors er optaget af menneskers sociale velbefindende. I vores arbejde møder vi mange mennesker i deres bedste alder, nemlig seniorer. Det har opmuntret os til at undersøge og sætte fokus på, hvordan man som senior, kan få det bedste ud af sit liv.

Læs mere
frivillig blå kors genbrug

Et frivilligt fællesskab

I Blå Kors Genbrug arbejder vi ulønnet og sætter en ære i at yde noget for andre. Som frivillig i Blå Kors Genbrug bliver du en del af et socialt fællesskab, der sætter pris på hinandens selskab. 

Vi kombinerer arbejdet i den gode sags tjeneste med hyggeligt samvær blandt gode kolleger. Og vi har altid plads til flere. Også dig. 

Læs mere om jobbet
frivillige

Find din nærmeste Blå Kors-genbrugsbutik