Kunsten og Kulturen udfordrer måden, vi som mennesker taler om og ser verden på. Den skaber forståelse og empati mellem mennesker og giver os mulighed for at vokse som individer og samfund. 

Derfor støtter vi vore gæster i at skabe kunst og udtrykke sig på forskellig vis som eks. igennem et teaterprojekt, en podcastserie, et skriveværksted, et maleriforløb og meget andet.

Gennem inddragelse og lydhørhed tilbyder vi et rum, en scene og en plads, som giver vore gæster mulighed for at fortælle og vise den del af sig selv, som de ønsker. Vi ønsker at fremhæve alt det der gør os fælles som mennesker. Vi er optagede af al den styrke, skønhed og livsglæde, vi ser hos vore gæster. Den svære historie indeholder vigtige perspektiver, universelle følelser samt mod, håb og livskraft, som er genkendelige hos os alle. Igennem historierne opstår muligheden for at nedbryde fordomme, ophøje menneskets værd og belyse perspektiver, der er nærværende og autentiske.

Sammen skaber vi et fællesskab, hvor den enkelte er vigtig for sammenhængskraften og samhørigheden og hvor respekten for hinanden skaber helhed. Et fællesskab, hvor den enkelte får mulighed for at udtrykke sig selv, drage erfaringer og høste mod til livet.

 

Se video om vores teatergruppe:

Kontakt Hjerterummet 

Den Sociale Café Hjerterummet
Jyllandsgade 24
9000 Aalborg

Tlf.: 30 89 33 47

Tine Hedemann Tjell, leder 
Tlf.: 61 24 14 50

tht@blaakors.dk

Åbningstider
Hjerterummet holder åbent mandag til torsdag 17.00-21.00 samt fredag og søndag fra 16.00 til 20.00.