Har du lyst at gøre en forskel for mennesker i udsathed ?

Så er det lige præcis DIG, vi mangler som frivillig på Den Sociale Café Hjerterummet i Aalborg.

Den Sociale Café Hjerterummet er et hyggeligt aftenværested i byen, som besøges af en mangfoldig gruppe af mennesker. Mange er udfordret af ensomhed og spinkelt netværk, psykiske vanskeligheder, misbrug og hjemløshed.

Som frivillig er din fornemmeste opgave at være med at skabe nogle gode, trygge og hyggelige rammer for vore gæster. Du skal derfor kunne lide at tilberede og servere kaffe, smørrebrød og varmt mad til vore gæster og være behjælpelig med at finde vej til bad, tøjvask m.m.

Mødet og samværet er vigtigt for os på Hjerterummet. Du skal som frivillig derfor tage dig tid til at lytte og være nysgerrig i dialogen og skabe nærvær og omsorg, så mennesker føler sig set, hørt og anerkendt.

Relationsarbejdet er vores vigtigste faglige redskab og det ”at være sammen om noget” styrker denne relation. På Hjerterummet er der mulighed for at spille kort, bordtennis, se en fodboldkamp, være kreativ eller tage med på udflugter sammen med vore gæster. Mulighederne er mange og ideer er velkomne.

På Den sociale cafe Hjerterummet er vi rundet af det kristne menneskesyn og arbejder på et diakonalt grundlag. Vi byder enhver velkommen og møder mennesker, hvor de er, som dem de er, og med en iboende værdi. Du vil på Hjerterummet møde en masse spændende mennesker, som hver især har gjort sig mange livserfaringer på godt og ondt.  Du vil derfor opleve, at dit syn på livet og verden nuanceres.

Udover ansatte medarbejdere er der ca. 25. frivillige medarbejdere tilknyttet Hjerterummet. Sammen sørger de for at, stedet kan holde åbent. Uden frivillige, intet Hjerterum. Gruppen af frivillige rummer bredden i både alder, baggrunde og professioner. Som frivillig vil du blive en del af et frivillig fællesskab. Udover aftenvagterne inviteres du til frivilligmøder og faglig dage, hvor du klædes på til arbejdet.

Bliv frivillig nu

Vi søger frivillige i alle aldre. Det vigtige er, at du har lyst, mod og brænder for at gøre en indsats blandt mennesker i udsathed og har mulighed for at tage 2 eftermiddags- og aftenvagter om måneden.

Henvend dig til vores frivilligkoordinator Sanne Skals Hansen på ssh@blaakors.dk, hvis du har lyst til at høre mere og komme forbi til en uforpligtende snak.

Kontakt Hjerterummet 

Den Sociale Café Hjerterummet
Jyllandsgade 24
9000 Aalborg

Tlf.: 30 89 33 47

Tine Hedemann Tjell, leder 
Tlf.: 61 24 14 50

tht@blaakors.dk

Åbningstider
Hjerterummet holder åbent mandag til torsdag 17.00-21.00 samt fredag og søndag fra 16.00 til 20.00.