På Den Blå Viol er alle velkommen uanset, om man er påvirket eller ej, uanset køn, race og uanset religion.

Vi tror på, at alle gør deres bedste. Med det som udgangspunkt møder vi alle med respekt, anerkendelse og accept af forskelligheder.

Vi ønsker at være sammen med mennesker, for derigennem at kunne finde alternativer i forhold til hævn, had, angst og flugt fra det at tage ansvar i eget liv, og med udholdenhed, ordentlighed og troværdighed at være med til at opbygge tillid og tryghed. Vi vil gerne støtte til egen forankring, så livskvaliteten bliver styrket.

Vi sætter mennesket først, så alle bliver mødt og anerkendt. Vi ved hvad det betyder når man bliver mødt med et godmorgen eller et hej, alle mennesker har brug for at blive set.

Alle har lært noget af livet, denne læring er med til at føre os videre, sammen kan vi være med til at blive hinandens ledestjerner.

Med diakoni, recovery og krap i vores fælles værktøjskasse, arbejder vi hver dag på at møde hinanden med åbenhed og tillid. 

Med fokus på vores værdier, alle er skabt ligeværdigt, alle er lige meget værd og alle skal mødes med respekt, vil vi gerne være med til at bringe håbet til alle som kommer i Violen.

Dagen i dag er ny - og den er din. Sammen skaber vi et sted, hvor alle får mulighed for at rejse sig.

Læs mere om Blå Kors Danmark syn på værdier og relationer.

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Viol
Nørre Allé 2D
7800 Skive

Tlf.: 97 52 46 00

blaa.viol@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag-onsdag, fredag: 9.30-15.00
Torsdag: 9.30-19.00
Lørdag-søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå viol