Den Blå Viol i Skive er et rusmiddelfrit værested for mennesker med udfordringer, som nuværende og tidligere misbrug, ensomhed, hjemløshed, sårbare eller manglende netværk. Værestedet drives af Blå Kors Danmark med støtte fra Skive Kommune.

Vi er et fristed, hvor der er mulighed for at tale med andre, skabe netværk, få rådgivning og hjælp til dagligdagens små og store udfordringer eller bare få en kop kaffe eller købe et måltid mad.

Den Blå Viol tager imod dig med alt, hvad du rummer af fortid og aktuelle problemer. Vi vil gerne hjælpe dig videre til et liv, som er bedre end det, du har nu. Men du er også velkommen, hvis du bare har brug for at komme et sted, hvor der er mulighed for at købe mad og møde mennesker.

Dagen i dag er ny - og den er din. Sammen skaber vi et sted, hvor alle får mulighed for at rejse sig.

Spis et måltid mad hos os

På Den Blå Viol er der altid gratis kaffe på kanden.

Vi åbner kl. 9.30, hvor der kan købes morgenmad. kl. 11.30 er der mulighed for at købe frokost.

Om torsdagen har vi længe åbent, her serveres der aftensmad kl. 17.00. Et godt måltid mad har stor betydning for både velværet og fællesskabet.

Værdier og menneskesyn

Nærvær, faglighed og nye muligheder. På Den Blå Viol giver det sig blandt andet udslag i tålmodigt omsorgsarbejde med aktiv lytning som redskab.

Læs mere
den blå viol skive

Bliv frivillig

Der er godt 15 frivillige, som er tilknyttet Den Blå Viol. De er også med til at gøre Den Blå Viol til et rart sted at være.

Læs mere
den blå viol skive

Aktiviteter

Banko, udflugt og kreativt værksted. Brugerne af Den Blå Viol får tilbud om aktiviteter - og er meget velkomne til selv at komme med forslag om nye aktiviteter.
Læs mere

Giv et bidrag til vores arbejde

Skive Kommune giver et årligt driftstilskud til Den Blå Viol - det dækker husleje og lønninger til det nødvendige personale.

Desuden lykkes det af og til at få fonde og puljer til at finansiere forskellige projekter og udviklingsopgaver. Derudover modtager vi donationer fra lokale foreninger, fonde, virksomheder og private.

Disse midler sætter os i stand til at gennemføre aktiviteter, der ellers ikke vil være mulige. Aktiviteterne gør en stor forskel i vores hverdag. Ofte har donationerne lagt grunden til oplevelser, som bliver husket længe efter, eller vi anskaffer os ting, som glæder år efter år.

bamser

Målsætning for Den Blå Viol

Den Blå Viols formål er at tilbyde omsorg og et rusmiddelfrit værested med aktiviteter til borgere i Skive kommune. Den Blå Viol drives på et folkekirkeligt grundlag og i overensstemmelse med Blå Kors Danmarks vedtægter.

Mission

Den Blå Viol yder konkret omsorg på et kristent grundlag med henblik på at give frirum, håb, lys og nyt mod til udsatte voksne borgere, der står i risiko for isolation og udstødning.

kopper

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Viol
Nørre Allé 2D
7800 Skive

Tlf.: 97 52 46 00

blaa.viol@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag-onsdag, fredag: 9.30-15.00
Torsdag: 9.30-19.00
Lørdag-søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå viol