Måske er det dig, der skal være frivillig på Den Blå Viol?

Vi er rigtig glade og stolte af, at få hjælp af frivillige i Den Blå Viol. Det gør en stor forskel at mennesker med overskud tilbyder deres hjælp.

Ønsker du at være med i et arbejdsfelt, hvor vi sammen gør en forskel. Med mottoet Alle skal have et HÅB.

Den Blå Viol er et værested i hjertet af Skive. Brugergruppen er fortrinsvis udsatte borgere, herunder ensomme og mennesker med misbrug – mange har levet et barsk liv.

Vi har en ressourceorienteret tilgang til de mennesker, der kommer i Violen. Det betyder bl.a., at vi ikke ser mennesker som sølle stakler, men som ressourcemennesker, der kan klare et barsk liv.

Vores formål er at skabe gode rammer, så alle, der kommer i Violen, bliver støttet i deres egen udvikling og oplevelse af at kunne noget.

Vi går op i at lave god mad, som kan købes til fornuftige priser - og kaffen er gratis.

Mødet og samværet er kerneopgaver i violen, derfor tager vi os tid til dialog, omsorg og nærvær, så alle føler sig mødt og set og får mulighed for at rejse sig.

Har du lyst og overskud til at være frivillig, så vil vi rigtig gerne tage en snak med dig, måske kunne Den blå viol være noget for dig.

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak på Nørre Allé 2D, 7800 Skive, eller ring til 97 52 46 00 og spørg efter Torben - du kan også skrive til tnh@blaakors.dk.

Lønnede ansatte

Det er meget sjældent, at der er ledige stillinger i Den Blå Viol, men er du interesseret i at blive ansat i Blå Kors Danmark, kan du altid få overblik over ledige stillinger ved at gå ind på blaakors.dk/job.

Her kan du også tilmelde dig et gratis nyhedsbrev, så du får alle nye stillingsopslag direkte i din mailboks.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Viol
Nørre Allé 2D
7800 Skive

Tlf.: 97 52 46 00

blaa.viol@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag-onsdag, fredag: 9.30-15.00
Torsdag: 9.30-19.00
Lørdag-søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå viol