Vi tror på, at alle mennesker er lige meget værd

Den Blå Sociale Café arbejder ud fra et kristent menneskesyn. Gennem diakoni omsætter vi vores menneskesyn i praksis, så det bliver til hjælp for vore medmennesker.

På Den Blå Sociale Café tror vi på, at ethvert menneske er skabt af Gud i Guds billede. Det betyder, at vi alle er lige meget værd for Gud. Derfor vil ethvert menneske, som kommer til os for at få hjælp eller for at give en hånd med, blive mødt af åbne, interesserede og ufordømmende mennesker.

Vi møder alle med respekt og velvilje

Vi spørger aldrig til social status, fysisk formåen, politisk overbevisning, køn eller lignende. Vi tror på, at netop det kristne menneskesyn gør oplevelsen af Blå Kors til noget særegent. Især de, som lider og er blevet væltet af mange nederlag, har brug for at blive rakt en hånd af ligeværd, respekt og velvilje for at rejse sig.

Menneskets fire relationer

Når vi hjælper mennesker med alkoholmisbrug, sindslidelse eller andre svære problemer, prøver vi at hjælpe dem med at genoprette fire grundlæggende relationer: Den fysiske, den psykiske, den sociale og den åndelige.

Læs mere om Blå Kors' kristne menneskesyn.

Kontakt os

Den Blå Sociale Café
Kongensgade 1
9800 Hjørring

Tlf.: 98 90 32 03

denblaasocialecafe@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag: 9.30-14.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 9.30-14.00
Torsdag: Lukket
Fredag: 9.30-14.00 
Lørdag og søndag: Lukket

Find medarbejder
Den Blå Sociale Café Hjørring