Brænder du for at arbejde med udsatte borgere?

Den Blå Sociale Cafe i Hjørring søger nye frivillige.

Den Blå Sociale Cafe er et værested i Hjørring. Brugergruppen er fortrinsvis udsatte borgere, herunder ensomme, psykisk syge og misbrugere. Vi ønsker at skabe gode rammer for vores brugere, bl.a. ved at tilberede og sælge lune retter og kaffe. Mødet og samværet er vigtigt for os. Derfor tager vi os tid til dialog og søger at skabe nærvær og omsorg, så de mennesker, der kommer, føler sig set, hørt og anerkendt.

Vi søger frivillige i alle aldre. Det vigtige er, at du har lyst, mod og brænder for at gøre en indsats blandt udsatte borgere.

Vær en del af et fællesskab

I Den Blå Sociale Cafe vil du møde mange spændende mennesker og opleve et godt fællesskab med andre ansatte og frivillige.

Når du henvender dig, tager vi en snak om de forskellige opgaver, som vi varetager – men vi er også åbne for en snak om, hvad du gerne vil bidrage med. Det kan bl.a. være:

  •  Samtale med brugerne
  •  Deltagelse i udflugter
  •  Aktiviteter med brugerne (spil, læse avis. IT osv.)
  •  Motion (gåture, motionsrum)
  •  Diverse køkkenarbejde
  •  Rengøring

Henvend dig til en uforpligtende snak eller kig forbi på Kongensgade 1, 9800 Hjørring. Spørg efter værestedsleder Susanne Houmøller eller henvend dig på 98 90 32 03/ denblaasocialecafe@blaakors.dk 

Kontakt os

Den Blå Sociale Café
Kongensgade 1
9800 Hjørring

Tlf.: 98 90 32 03

denblaasocialecafe@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag: 9.30-14.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 9.30-14.00
Torsdag: Lukket
Fredag: 9.30-14.00 
Lørdag og søndag: Lukket

Find medarbejder
Den Blå Sociale Café Hjørring