På Blå Kors Hjemmet Hobro kan vi hjælpe dig til et liv uden misbrug af alkohol og stoffer. Og vi rækker dig en hånd, hvis dit liv sejler ift. økonomi, bolig, beskæftigelse og forholdet til familien. 

Har du drukket i så mange år, at det er begyndt at gå ud over dit helbred, dit humør og forholdet til familie og venner? Har du andre former for misbrug? Har du måske også mistet dit job, dit hjem og overblikket over din økonomi? Så er det måske på tide, at du får hjælp til at forandre dit liv. 

Vi tilbyder ophold til:

  • Dig, der har drukket i mange år og slet ikke kan fungere mere. 
  • Dig, der er ude i et misbrug og har mistet fodfæstet og måske dit hjem og har brug for hurtig hjælp og overblik
  • Dig, der har brug for meningsfuld beskæftigelse og en dag med aktivitet i et rusfrit miljø.  

Hjælp til livet

Vi hjælper dig med at komme ud af dit misbrug, få styr på din økonomi, få et bedre helbred og opbygge relationer til andre mennesker: I løbet af dit ophold her får du også større respekt for dig selv og tager styring på dit liv.

Både mænd og kvinder

Borgerne på Blå Kors Hjemmet Hobro er kvinder og mænd i alderen 20 år og opefter. De kommer fra hele landet og har forskellige baggrunde. Hos os er alle lige og bliver mødt med respekt. åbenhed og rummelighed.

Værelser

Vi har 40 værelser af forskellig størrelse og indretning, da vi råder over flere bygninger og tilbud lige fra afrusning til udslusning i anneks.

Alle værelserne er indrettet med seng, skrivebord, reol samt tv og internetadgang. Du er velkommen til at medbringe personlige ting, som gør værelset mere hjemligt. 

Hobro_021_15092014.jpg

En dagligdag med struktur

Dagens program er individuelt ­– alt afhængig af, hvem du er, og hvor du er i dit opholdsforløb. Men alle bliver vækket kl. 7.30 og deltager i de fælles måltider, ligesom alle har gøremål i huset, haven eller på værkstedet.

For personer i afrusning går der ofte et par dage, før de spiser med og deltager i husets almindelig liv. Men de fleste får lyst til at være med, når de er kommet lidt ovenpå.

Om aftenen finder beboerne selv på aktiviteter som spil, sport, billard eller kreativt arbejde. Eller måske ser I en fodboldkamp sammen eller sludrer bare.

Hobro_034_15092014.jpg

Beskæftigelse

Vi har mange former for beskæftigelse, så vi finder også noget, der passer til dig. Du kan fx klippe klude til autoværksted, arbejde på legetøjsværksted, passe have, gøre rent og lave mad.

 

Hobro_033_15092014.jpg

Kontakt

Ølsvej 14-18
9500 Hobro
Tlf.: 96 57 21 00

hobro@blaakors.dk 
Sikker mail: sikkermail-hobro@blaakors.dk

Forstander Dennis Kongensholm Russi
dru@blaakors.dk

Hobro_023_15092014.jpg