Barnets Blå Hus i Vejle - et behandlingstilbud til børn fra hjem med alkohol- og stofmisbrug og deres familier 

Vi er et gratis behandlingstilbud for børn i alderen 0-13-år og deres familier, som har et alkohol-/stofmisbrug tæt inde på livet.

Vi hjælper og støtter børn og familier, hvor der er eller har været udfordringer med alkohol -eller stofmisbrug. Vores behandlingstilbud består af terapeutiske forløb med børnegrupper og individuelle samtaler. Vi giver støtte til forældrene samt arrangerer sociale aktiviteter og fællesspisninger for hele familien.

I Barnets Blå Hus er der lagt vægt på at skabe nogle hjemlige og hyggelige rammer for familiernes færden i huset. Her møder man voksne, der lytter, som tør at tale om det svære -og som hjælper børnene med at italesætte deres udfordringer. I Barnets Blå Hus tilbyder vi et frirum i et trygt og forudsigeligt miljø. Her møder børnene andre børn og familier som står i samme situation og oplever derved lettelsen ved ikke, at være alene med følelser, tanker og problemer.

Barnets Blå Hus er et gratis tilbud, som drives af Blå Kors Danmark. Børn og familier kan komme, fast hver uge. Der er både lønnede og frivillige medarbejdere. Huset er misbrugsfrit da det skal være et trygt sted for børnene at komme. Tilbuddet anonymt og uden visitation fra kommunen.

Vores menneskesyn

Vi tror på at hvert enkelte menneske er unikt og værdifuldt. Vi ønsker at møde det enkelte menneske der hvor de er, derfor vægter vi relationerne højt og ønsker igennem dette møde at yde varme, omsorg og tilbyde et fællesskab. Vi håber at vi kan være med til at skabe en forståelse og et håb i en svær livssituation. Vores terapeutiske tilgang er oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor man igennem terapien kan få hjælp til at italesætte sine tanker, følelser, kropslige reaktioner, oplevelser, konflikter og traumer via både samtale, terapeutiske lege og aktiviteter.

Vi tilbyder

I Barnets Blå Hus i Vejle kan børn og deres familier deltage i blandt andet terapiforløb og sociale aktiviteter.

Læs mere
barn tegner

Hvem er vi?

Vi har både lønnede medarbejdere og frivillige tilknyttet, som er klar til at hjælpe. 

Læs mere
medarbejdere i barnets blå hus vejle

Barnets Blå Hus i Vejle er støttet af Ole Kirk's Fond

Etableringen og opstarten af Barnets Blå Hus i Vejle er sket takket være en bevilling fra Ole Kirk's Fond på 7,4 mio. kroner.
ole kirk's fond

Kontakt Barnets Blå Hus Vejle

Barnets Blå Hus Vejle
Knud Højgaards Vej 10
7100 Vejle

Tlf.: 20 52 40 87

 

barnets blå hus vejle

Bente Grauslund Kjeldsen

Leder af Barnets Blå Hus Vejle

Tlf.: 20 52 40 87

bgk@blaakors.dk

Bente_Graulund_pp.jpeg

Diana Poulsen

Psykoterapeut

Tlf. 29 48 32 33

dmp@blaakors.dk

diana poulsen