barnets blå hus logo

Et behandlingstilbud og fristed for børn og unge mellem 0 og 13 år fra hjem med misbrugsproblemer og deres familier

Barnets Blå Hus Læsø er et behandlings- og støttetilbud for børn, unge og deres familier, der har særlige udfordringer på grund af alkohol- eller stofmisbrug i familien. I Barnets Blå Hus møder børnene og de unge voksne, som lytter og gerne vil forstå deres problemer.

De kan få sat ord på det, der er svært. De finder også andre børn og unge i samme situation og oplever lettelsen ved ikke at være alene med tanker og problemer. Børnene og de unge kan selv henvende sig og få en første samtale, man kan komme sammen med en kammerat, eller sammen med forældre eller en anden voksen. Et gruppeforløb varer typisk et halvt år, men kan forlænges, hvis vi vurderer, behovet er der.

Også støtte til forældre

Barnets Blå Hus er også for forældre. Forældrene kan her få støtte til hverdagen og det at være forældre. Der er fokus på trivsel, tryghed og kærlig omsorg. Desuden kan hele familien deltage i aktiviteter som udflugter og sommerlejre.

Barnets Blå Hus er et gratis tilbud, og man kommer der fast hver uge. Der er både lønnede og frivillige medarbejdere. Børn og familier kan komme anonymt og uden visitation fra kommunen.

Læs mere om, hvordan man starter i et forløb hos Barnets Blå Hus Læsø

Barnets Blå Hus Læsø er en satellitafdeling under Barnets Blå Hus Frederikshavn.

 

Aktiviteter

I Barnets Blå Hus Læsø har vi flere forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Læs mere
BBH Frederikshavn, aktiviteter.jpg

Du finder os her

Barnets Blå Hus
Doktorvejen 1 
9940 Læsø

Tlf. 61 24 14 57

Find medarbejder
barnets blå hus