Blå Kors afholder sommerlejre for børn og unge 

I 2023 afholdt vi 11 lejre for børn og unge i alderen 7-20 år i uge 26-28.

Har du spørgsmål omkring Blå Kors Ferielejre, er du velkommen til at sende en mail til projektleder Sandra Trampedach Junget på stj@blaakors.dk.

Sommerlejre giver et pusterum fra en svær hverdag for børn og unge

Blå Kors Ferielejre er for børn og unge fra familier med alkohol- og rusmiddelproblemer, fattigdom, psykisk sygdom og andre sociale problemer. Vi giver disse børn og unge et pusterum fra en svær hverdag. Vores ferielejre bliver drevet af kompetente frivillige, som brænder for at dele ud af deres tid, engagement og omsorg - og vi er mange voksne, så alle børn får opmærksomhed.

Mange voksne giver tryghed og opmærksomhed til alle

Vi har ferielejre for forskellige aldersgrupper, og alle har masser af aktiviteter. Tryghed og tolerance er nøgleord, og vi dyrker fællesskabet og muligheden for at finde venner for livet. Desuden bliver alle lejrene holdt i dejlige omgivelser, og vi får god mad. Ferielejrene drives på Blå Kors Danmarks kristne værdigrundlag, som betyder, at alle bliver mødt med ligeværd, accept og respekt for den, de er. 

Stjernestunder - tilbud om fællesskab efter lejrene

Stjernestunder er et tilbud om aktiviteter og udflugter til børn og unge i København, Aarhus, Aalborg og Herning. Her kan man blive en del af et socialt fællesskab med dygtige og engagerede voksne i spidsen.

Læs mere
stjernestunder aarhus

Kontakt Blå Kors Ferielejre

Sandra Trampedach Junget

Projektleder for Blå Kors Ferielejre

Tlf.: 61 24 14 60

Send e-mail
sandra

Karen Klemmed Hviid

Diakoni- og frivillighedskonsulent

  • Teamleder Ferielejre og Stjernestunder
  • Projektleder Økonomisk Rådgivning
  • Projektleder Nye Netværk

Tlf.: 23 33 44 65

Send e-mail
karen