Vi indsamler brugt tøj fra tøjcontainere og sælger det

Den største opgave for ansatte og frivillige i 4plus Midtjylland er at hente brugt tøj i tøjcontainere opstillet af Blå Kors Genbrug. Tøjcontainerne må helst ikke blive overfyldte, så vi kører rigtig mange kilometer i 4plus.

Har I plads til en container?

4plus har opstillet over 100 containere i Region Midtjylland, men vil gerne opstille endnu flere. Der er fortsat alt for meget af danskernes tøj, der ryger med det almindelige husholdningsaffald ud.

Derfor vil vi gerne høre fra butikker, boligselskaber eller lignende, der vil tage imod en container fra Blå Kors. Vi kan stille op over hele Region Midtjylland, men er allermest interesseret i centrale placeringer i de største byer.

Kontakt vores logistikchef for at drøfte opstilling af nye containere.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker samarbejde, vil være frivillig eller har spørgsmål til 4plus Midtjylland.

Lars Kruse

Logistikchef og leder af 4plus Midtjylland

Mobil 30 33 01 13

Send e-mail
Lars Kruse 4Plus Herning.JPG

Overfyldte containere

Vi tilstræber at tømme vores containere så regelmæssigt, at de ikke overfyldes. Hvis du skulle se en overfyldt container fra Blå Kors, vil vi rigtig gerne høre fra dig - så kommer vi forbi snarest muligt.

tøjcontainer

Bliv frivillig

Har du lyst til at bruge noget af din fritid på at hjælpe med at tømme tøjcontainere, hører vi gerne fra dig.

Som frivillig hos 4plus får du en meningsfyldt fritid og socialt samvær med andre frivillige. Samtidig er du med til at skaffe et overskud, der gennem Blå Kors Danmark bruges til at hjælpe mennesker i nød.

4plus midtjylland herning