Den Blå Mølle arbejder ud fra et kristent menneskesyn. Gennem diakoni omsætter vi vores menneskesyn i praksis, så det bliver til hjælp for vore medmennesker.

På Den Blå Mølle tror vi på, at ethvert menneske er skabt af Gud i Guds billede. Det betyder, at vi alle er lige meget værd for Gud. Derfor vil ethvert menneske, som kommer til os for at få hjælp eller for at give en hånd med, blive mødt af åbne, interesserede og ikke fordømmende mennesker.

Vi møder alle med respekt og velvilje

Vi spørger aldrig til social status, fysisk formåen, politisk overbevisning, køn eller lignende. Vi tror på, at netop det kristne menneskesyn gør oplevelsen af Blå Kors til noget særegent. Især de, som lider og er blevet væltet af mange nederlag, har brug for at blive rakt en hånd af ligeværd, respekt og velvilje for at rejse sig.

 

Vi tror på, at alle mennesker er lige meget værd

Menneskets fire relationer

Når vi hjælper mennesker med alkoholmisbrug, stofproblemer, sindslidelse eller andre svære problemer, prøver vi at hjælpe dem med at genoprette fire grundlæggende relationer: Den fysiske, den psykiske, den sociale og den åndelige.

Læs mere om Blå Kors' syn på relationer

Andagt

Hver dag efter middagsmaden (ca. kl. 12.45) er der andagt.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Mølle
Møllevænget 19
6933 Kibæk

Tlf.: 97 19 19 55
blaa.moelle@blaakors.dk

Åbningstider

Mandag: 09.30 - 18.00
Tirsdag - fredag: 09.30 - 14.00
Lørdag - søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå mølle kibæk