Brugerne på Den Blå Mølle får mange tilbud om aktiviteter - og er meget velkomne til selv at komme med forslag til nye aktiviteter.

Gennem aktiviteterne får vi fælles oplevelser og lærer hinanden bedre at kende.

Værksteder

I vores 50 m2 store værksted i haven er der mulighed for at arbejde med alt fra træ og metal til cykler og knallerter. Vi har brændeovn du altid kan tænde op i. Så er der også lunt på en kold dag. 

I det kreative værksted er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan arbejde med. Du kan bl.a. male på lærred, sy eller arbejde med kort.

Haven

På Den Blå Mølle er vi meget stolte over vores have. Vi har en brinkterrasse højbede, pavillon og et stort drivhus. Her kan du slappe af, finde ro eller gå en tur. Hvis du har grønne fingre, kan du også være med til at passe haven. 

Haven - drivhus.jpg
Haven Brinkterresse.jpg
have hoejbede
Petan.jpg
Værksted + Drivhus

Motion

Hver onsdag har vi en eller anden form for motion på programmet ofte i form af gå- eller cykelture. I vintermånederne supplerer vi med forskellige sportsgrene. Det kan være svømning, badminton, motionscenter eller bowling. 

Spilledag

Hver torsdag har vi spilledag, hvor vi spiller alle mulige brætspil og lignende. 

Fester og højtider

Påske

Hvert år fejrer vi påsken med en lækker påskemiddag og forskellige festlige indslag.

Julen

Vi fejrer juleaften sammen startende med vores egen julegudstjeneste i Assing Kirke og efterfølgende fest på Den Blå Mølle med julemad, gaver og dans omkring juletræet. Derudover har vi i løbet af december måned julemarked sammen med hele Kibæk by. Det er også en tradition at vi afholder julefrokost midt i december med traditionel julefrokost menu, hyggelig samvær og sjove lege/aktiviteter. 

Udflugter/ture

Hver måned tager vi på en udflugt eller tur sammen. Vi besøger museer, tager på fisketure, genbrugsture, besøger andre væresteder, tager til vandet og meget mere. 

Særlige udflugter

I vinter- og efterårsferien tager vi sammen på en særlig udflugt. Her er man velkommen til at tage sine børn eller børnebørn med.

Mølleudflugt - vi har også tradition for at vi hvert 2. år tager på Mølleudflugt. Dette er en fælles udflugt for alle brugere, frivillige og ansatte, som er med til at styrke sammenholdet på tværs.  

Sommerferien

Vi vil gerne holde ferie sammen med dig. En af årets højdepunkter er, at vi i juni/juli måned tager i sommerhus sammen. Det er som regel mellem 3-5 dage. 

Fisketur
ferie
Fastelavnsfest
Fastelavnsfest
jul

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Mølle
Møllevænget 19
6933 Kibæk

Tlf.: 97 19 19 55
blaa.moelle@blaakors.dk

Åbningstider

Mandag: 09.30 - 18.00
Tirsdag - fredag: 09.30 - 14.00
Lørdag - søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå mølle kibæk