Ledige job hos Blå Kors Rold Skov

Vi søger en værkstedsassistent

Har du lyst til at bruge din faglighed i et job, der har fokus på at give nye muligheder til mennesker i udsatte situationer? Vil du være en del af et samleværksted med højt til loftet, høj kvalitet i produktion og god værkstedsstemning? Så søger vi en værkstedsassistent til vores bo- og behandlingstilbud.

Ansøgningsfrist 14. august.

rold skov

Vi søger en udadvendt husassistent til vores servicegruppe

Vi søger en udadvendt husassistent til vores servicegruppe, der er en central del af vores bo- og behandlingstilbud.

Har du lyst til at bruge din faglighed i et job, der har fokus på at give nye muligheder til mennesker i udsatte situationer? Vores nye medarbejder skal være fleksibel, ansvarsbevidst og god til at skabe relationer til vores beboere. Herudover vil arbejdet også bestå i at være en del af et tværfagligt samarbejde omkring beboerne. Ligeledes er aktiviteter med beboerne en del af stillingen. Det kan både være aktiviteter i huset, men også ture ud af huset.

Ansøgningsfrist 21. august.

rold skov (5).jpg

Vi søger en socialfaglig medarbejder

Har du lyst til at bruge din faglighed i et job, der har fokus på at give nye muligheder til mennesker i udsatte situationer? Så søger vi en socialfaglig medarbejder til vores bo- og behandlingstilbud.

Vi søger en medarbejder der er fleksibel, ansvarsbevidst og god til at skabe relationer med beboere, pårørende og samarbejdspartnere. Du er rummelig og har interesse og gerne erfaring inden for misbrugs- og psykiatriområdet og kan motivere beboerne til en aktiv dagligdag.

Ansøgningsfrist 21. august.
 

Rold Skov

Vi søger en psykoterapeut til misbrugsbehandling

Vi søger en psykoterapeut med interesse og gerne erfaring inden for misbrugsbehandling til en kombineret stilling på vores botilbud i Arden og Mariager. Du vil blive fast tilknyttet Blå Kors 12-16 timer om ugen og har derudover mulighed for at blive tilkøbt til ekstra individuelle samtaler.

Stillingen er delt mellem Blå Kors Rold Skov i Arden og Blå Kors Bølgebryderen i Mariager, som er to selvejende institutioner under Blå Kors Danmark. Der er derfor både tale om en bred målgruppe, men også en arbejdsplads der er delt på forskellige lokationer i Arden og Mariager. 

Ansøgningsfrist 28. august.

Bølgebryderen Mariager

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du vil sende en uopfordret ansøgning til Rold Skov, kan du gøre det via nedenstående link. 

Din ansøgning bliver automatisk slettet i vores system efter 90 dage. Herefter er du velkommen til at sende en ny ansøgning.

Kontakt

Blå Kors Rold Skov
Høftemarksvej 1
9510 Arden

Tlf.: 98 56 25 55

Find medarbejder
rold skov (10).jpg