Velkommen til Blå Kors Pensionat Herning

Blå Kors Pensionat Herning er et rusfrit tilbud, som tilbyder midlertidigt ophold til mennesker, der grundet misbrug og/eller psykosociale problemer befinder sig i en udsat position, og hvor det skønnes nødvendigt at yde omsorg, hjælpe mennesker til at genfinde ressourcer, samt få genoptrænet færdigheder, til at kunne leve et så selvstændigt og bæredygtigt liv som muligt.

Blå Kors er en diakonal organisation, som arbejder ud fra et kristent menneskesyn. Det vil sige:

”Den som udøver diakoni er optaget af at møde det enkelte menneske som helt unikt og værdifuldt og er optaget af at give en omsorg, der retter sig mod det hele menneske.”

Vi tror på, at alle mennesker er skabt med uendelig værdi, uafhængigt af lidelser, fejltrin og præstationer. Vi møder dig med respekt og i øjenhøjde, uden fordomme, men med en forventning om nye muligheder. Alle skal have et håb, og alle skal ses, høres og værdsættes.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, håb og drømme, og støtter op om, at du får genopbygget egne ressourcer, gennem relationsdannelse og motivationsskabelse.

Få gratis økonomisk rådgivning

Har du mistet overblikket over din økonomi? Og har du brug for hjælp til at få styr på gæld og regninger? Så har du mulighed for at få gratis og uafhængig økonomisk rådgivning på Blå Kors Pensionat i Herning

penge

Kontakt Blå Kors Pensionat Herning

Blå Kors Pensionat Herning
Møllegade 35
7400 Herning

Tlf.: 88 44 20 20
pensionatet.herning@blaakors.dk

pensionat herning

Jens Damsbo Kjærsgaard

Forstander 

Blå Kors Pensionat Herning

jsk@blaakors.dk

Tlf.: 23 46 06 12 

 

Line Krarup Husted

Souschef

Blå Kors Pensionat Herning

lkk@blaakors.dk

Tlf.: 61 75 70 47