Vi er et rusfrit botilbud for mennesker, der har særlige sociale problemer som hjemløshed, psykisk lidelse, afhængighed af rusmidler, uden beskæftigelse og som i en periode har brug for et tilbud med strukturerede rammer med faste aktiviteter, støtte og omsorg. 

Vi tilbyder ikke ophold til mennesker, der har et aktivt misbrug. 

Kendetegnende for vores målgruppe er, at det er mennesker, der gerne vil ud af sin afhængighed og ønsker at opholde sig på et rusfrit tilbud, hvor afklaring af ressourcer og potentiale i forhold til en ny egnet boligform er et væsentligt element i opholdet.

På Blå Kors Center Sydjylland gør vi netop meget ud af en struktureret hverdag med forskellige aktiviteter i form af vores fire arbejdsgrupper, som er vores træværksted, byg og vedligehold, Grønt (køkkenhaven) og Service (køkkenet). 

Målgruppen er både mænd og kvinder mellem 18 og 85 år

Blå Kors Center Sydjylland ligger i Vorbasse i Billund kommune.   

Vi bor i naturskønne omgivelser og har plads til 20 beboere. I byen er der gode fritidsmuligheder, som svømmehal, fitnesscenter, foreningsliv og indkøbsmuligheder.

Vi råder også over fritidsaktiviteter i vores eget hus i forhold til dart, bordtennis, billard og mulighed for flere forskellige udendørsaktiviteter - bl.a. mountainbike og fodbold m.m.

Husdyr er velkomne efter nærmere aftale.

Vi tilbyder også efterforsorg i forbindelse med en udflytning til egen bolig.

Om os

Vi tilbyder en stabil og struktureret hverdag i et beskyttet og rusfrit miljø. Rusfriheden betyder, at der ikke må medtages eller indtages rusmidler på Blå Kors Center Sydjyllands område.

Læs mere
Billede 6..jpg

Medarbejdere, bestyrelse og værdigrundlag

Blå Kors Center Sydjylland har veluddannede medabejdere med psykiatriuddannelse, efteruddannelse og supervision.

Læs mere
Billede 11..jpg

Kontakt

Blå Kors Center Sydjylland
Sønderhedevej 7
6623 Vorbasse
Tlf.: 50 80 58 58
csyd@blaakors.dk

Kontakt vores socialkonsulent

Marianne Dyrby Nielsen
Tlf.: 20 83 24 20 
mdn@blaakors.dk