barnets blå hus logo

Et behandlingstilbud og fristed for børn og unge mellem 0 og 13 år fra hjem med misbrugsproblemer og deres familier

Barnets Blå Hus Bornholm i Rønne er et behandlings- og støttetilbud for børn, unge og deres familier, der har særlige udfordringer på grund af alkohol- eller stofmisbrug i familien. I Barnets Blå Hus møder børnene og de unge voksne, som lytter og gerne vil forstå deres problemer.

De kan få sat ord på det, der er svært. De finder også andre børn og unge i samme situation og oplever lettelsen ved ikke at være alene med tanker og problemer. Børnene og de unge kan selv henvende sig og få en første samtale, man kan komme sammen med en kammerat, eller sammen med forældre eller en anden voksen. Et gruppeforløb varer typisk et halvt år, men kan forlænges, hvis vi vurderer, behovet er der.

Også støtte til forældre

Barnets Blå Hus er også for forældre. Forældrene kan her få støtte til hverdagen og det at være forældre. Der er fokus på trivsel, tryghed og kærlig omsorg. Desuden kan hele familien deltage i aktiviteter som udflugter og sommerlejre.

Barnets Blå Hus er et gratis tilbud, og man kommer der fast hver uge. Der er både lønnede og frivillige medarbejdere. Børn og familier kan komme anonymt og uden visitation fra kommunen.

Aktiviteter i Barnets Blå Hus

I Barnets Blå Hus Bornholm har vi flere forskellige aktiviteter for både børn og voksne - både hvad angår terapeutiske tilbud og socialt samvær. 

 

Læs mere
Barnets Blaa Hus Bornholm 05.jpeg

Du finder os her

Barnets Blå Hus Bornholm
Zahrtmannsvej 2B st.
3700 Rønne

Tlf.: 30 85 81 75

Find medarbejder
Barnets Blaa Hus Bornholm 08.jpeg