Der er ikke flere ledige pladser på julelejrene

Interessen for julelejrene er stor i år. Der er ikke flere pladser på vores julelejr for børn, mens der fortsat er mulighed for at skrive sig på venteliste til julelejren for unge, hvor alle pladser ligeledes er booket.

Har du spørgsmål til julelejrene, er du velkommen til at skrive til projektleder Sandra Trampedach Junget på stj@blaakors.dk.

Julelejre giver et pusterum fra en svær hverdag for børn og unge

Mellem jul og nytår arrangerer vi julelejre for børn og unge, som har brug for et pusterum. Det kan være børn og unge fra familier med alkohol- og rusmiddelproblemer, fattigdom, psykisk sygdom og andre sociale problemer.

Vi giver disse børn og unge et pusterum fra en svær hverdag. 

Blå Kors Danmarks ferielejre er for børn og unge, som ellers ikke kommer på ferie. På vores julelejre og sommerlejre giver vi børnene gode oplevelser og et rart fællesskab, som giver ballast - også i hverdagen.

Mange voksne giver tryghed og opmærksomhed til alle

Vores ferielejre bliver drevet af kompetente frivillige, som brænder for at dele ud af deres tid, engagement og omsorg. Og vi er mange voksne, så alle børn får opmærksomhed.

Vi har ferielejre for forskellige aldersgrupper, og alle har masser af aktiviteter. Tryghed og tolerance er nøgleord, og vi dyrker fællesskabet og muligheden for at finde venner for livet. Desuden bliver alle lejrene holdt i dejlige omgivelser, og vi får god mad. Ferielejrene drives på Blå Kors Danmarks kristne værdigrundlag, som betyder, at alle bliver mødt med ligeværd, accept og respekt for den, de er.

Sandra Trampedach Junget

Projektleder for Blå Kors Ferielejre

Tlf.: 61 24 14 60

Send e-mail
sandra

Karen Klemmed Hviid

Diakoni- og frivillighedskonsulent

  • Teamleder Ferielejre og Stjernestunder
  • Projektleder Økonomisk Rådgivning
  • Projektleder Nye Netværk

Tlf.: 23 33 44 65

Send e-mail
karen

Stjernestunder - tilbud om fællesskab efter lejrene

Stjernestunder er et tilbud om aktiviteter og udflugter til børn og unge i København, Aarhus, Aalborg og Herning. Her kan man blive en del af et socialt fællesskab med dygtige og engagerede voksne i spidsen.

Læs mere
stjernestunder