Velkommen til Blå Kors' genbrugscenter i Aalborg - Nordjyllands største genbrugsbutik

Her finder du alt hvad hjertet begærer, og med vores 3.800 m2 har vi et kæmpe udvalg, uanset om du søger efter tøj, møbler, elektronik, bøger, legetøj, børneartikler, køkkenudstyr, porcelæn nips eller noget helt andet. Der er nemlig ikke de varer, der ikke af og til finder vej til vores butik. 

Vores butik er stor og overskuelig, da den er opdelt i de forskellige vareområder, så det er muligt at finde det du søger. Både godt gående og gangbesværede kan komme forbi vores mange genbrugselementer, og elevatoren hjælper dig nemt op på 1. sal.

Vi sætter en ære i at betjene vores kunder på bedste vis, og vi søger at have et godt udvalg samt overkommelige priser.

Vi har et stort udvalg og måske lige den rette ting til netop dig.

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrugscenter

Løven 6

9200 Aalborg SV

aalborg@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag 10.00 - 17.00
  • tirsdag 10.00 - 17.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Vi leverer

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis kan få dine varer med hjem, leverer vi dine køb mod betaling. Du kan også helt gratis låne en trailer og selv klare hjemkørslen.

Vi henter

Har du brugte men gode møbler, henter vi med glæde på aftalt sted og tid. Ring for nærmere aftale på 29 40 03 40. Vi tømmer også dødsboer efter nærmere aftale. 

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrugscenter Aalborg

Læs mere
frivillige