Velkommen til Blå Kors' genbrugsbutik med tøj i Sæby

Blå Kors Genbrugs tøjbutik i Sæby er klart byens og omegnes fortrukne genbrugsbutik - når det kommer til tøj og ting og sager. Det er stedet, hvor du finder smart tøj til hele familien samt accessoires, ting og sager som vi dagligt får ind.  

Blå Kors Genbrug Sæby tøj er en smart og moderne genbrugsbutik, med et spændende udvalg af alt muligt. Vi er en dejlig flok frivillige, der har et godt og dejligt arbejdsfællesskab med hinanden - og vi vil rigtig gerne invitere Dig til at være med.

Vores lille butik fremstår moderne og tiltalende og kunderne elsker vores lille butik. Vi sælger dame og herretøj, børnetøj, sko, tasker samt accessoires og har tillige en stor isenkramafdeling samt bogafdeling. Her kan du betale kontant, med MobilePay og Dankort

Vi glæder os til at se dig, i vores butik.

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug

Gl Ålborgvej 2

9300 Sæby

Tlf: 29 48 86 56.

saeby.genbrug@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag 13.00-16.30
  • tirsdag 13.00 - 16.30
  • onsdag 13.00 - 16.30
  • torsdag 13.00 - 16.30
  • fredag lukket
  • lørdag og søndag lukket

Har du spørgsmål eller lyst til at høre om mulighederne for at blive frivillig hos os, så ring til butikken på 29 48 86 56.

Koncept

Vores arbejdskraft i butikkerne er ulønnede, og overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrugsgenstande fra vores butikker, støtter du samtidig et godt formål. 

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug Sæby (tøj)

Læs mere
frivillige