Velkommen til Blå Kors' genbrugsbutik i Odense

I hjertet af Odense, på Thriges Plads 7, finder du vores store, flotte og moderne genbrugsbutik. Butikken er på intet mindre end 1900 kvm, og her finder du genbrugsting inden for alle varegrupper. Det er derfor en god idé at sætte god tid af til dit besøg.

I første del af butikken finder du tøjafdelingerne til både dame, herre og børn. Tøjet er sorteret i farver og giver et indbydende og roligt udtryk, så du kan gå let til din genbrugsshopping. Nederst i den første del af butikken finder du også legetøjsafdelingen.

I den anden hal kan du gå på opdagelse i den store ting og sager afdeling, hvor du også finder malerier, bøger og musik. Længere nede i butikken finder du møbelafdelingen, teknik og boligtekstiler.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

På p-pladsen foran butikken kan du parkere én time gratis. Der er kundetoiletter i vores butik.

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug
Thriges Plads 7
5000 Odense C

Tlf.: 61 24 72 66

odense@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag 10.00 - 17.00
  • tirsdag 10.00 - 19.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Vi leverer

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis gerne vil have leveret dine køb, er det en mulighed. Prisen for levering kan du få oplyst i butikken.

Vi henter

Har du gode brugte møbler eller andet genbrug, du gerne vil donere til os, henter vi med glæde det på aftalt sted og tid.

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug Odense C

Læs mere
frivillige