Velkommen til Blå Kors' genbrugsbutik i Nørresundby

På gågaden / torvet i Nørresundby finder du byens førende genbrugsbutik indenfor smart mode og kvalitetstøj. Butikken er kendt for kun at sælge kvalitets genbrugstøj og det vel at mærke til gode priser. Her kan du nemt finde mange kendte og gode kvalitetsmærker til en rigtig god pris. 

Vi sorterer selv tøjet vi får ind og går ikke på kompromis med kvaliteten. 

I vores lille spændende butik, finder du kvalitets- og mærketøj til den smarte kvinde, den moderigtige mand og børnetøj til børn og unge, der lever livet og som ønsker at være med på moden og samtidig have det sjovt. 

Hos Blå Kors Genbrug i Nørresundby sætter vi dig i centrum, fra du træder ind i vores butik. Uanset om du er på udkig efter en brudekjole, en festkjole eller et flot sæt tøj til hverdagen, er det vores opgave at give dig en god og rar oplevelse.

Rammerne herfor er unikke. Med vores beliggenhed ved Nørresundby torv, lige i gågaden, har vi en dejlig butik med god plads, handicapvenlig, tid og atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Blå Kors Genbrug - stedet for dig, der vil have det rart, når du skal købe tøj…

Kik ind – her møder du en betjening i øjenhøjde og vi sætter en ære i at betjene dig på bedste vis. Her kan du betale kontant, med MobilePay og Dankort

Støt et godt formål

Vores arbejdskraft i butikkerne er ulønnede, og overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrugsgenstande fra vores butikker, støtter du samtidig et godt formål. 

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug

Vestergade 1

9400 Nørresundby

Tlf: 29 48 86 49

nrsundby@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag 10.00 - 16.00
  • tirsdag 10.00 - 16.00
  • onsdag 10.00 - 16.00
  • torsdag 10.00 - 16.00
  • fredag 10.00 - 16.00

Har du spørgsmål eller lyst til at høre om mulighederne for at blive frivillig hos os, så ring til butikken på 29 48 86 49.

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug Nørresundby

Læs mere
frivillige