Velkommen til Blå Kors' genbrugsbutik i Nr. Uttrup

I Blå Kors Genbrug Nr. Uttrup finder du et stort udvalg af spændende møbler til store som små. Her finder du ting og sager til de små hjem, til de store kaserner, bondegårde, lejligheder - ja lige der hvor du hører hjemme. 

Hos os kan du finde lige det møbel du mangler. Men du kan også finde den perfekte værtindegave, købe husholdningsartikler, ting og sager, elektronik, legetøj og i vores bogafdeling kan du finde bøger, cd, spil og rigtig mange spændende film. 

Kom ind i vores store butik og lad dig inspirere. Uanset hvad dit behov er, byder Blå Kors Genbrug Nr. Uttrup butikken på masser af inspiration og nye idéer.

Vores butik er stor og overskuelig og der er fine parkeringsforhold udenfor butikken. 

Vi sætter en ære i at betjene vores kunder på bedste vis, og vi søger at have et godt udvalg samt overkommelige kundevenlige priser. Vi har et stort udvalg og måske lige den rette ting til netop dig. Her kan du betale kontant, med MobilePay og Dankort.

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug

Amalienborgvej 19

9400 Nørresundby

Tlf: 98 19 29 00

nr.uttrup@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag 10.00 - 17.00
  • tirsdag 10.00 - 17.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Har du spørgsmål eller lyst til at høre om mulighederne for at blive frivillig hos os, så ring til butikken på 98 19 29 00

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Vi leverer

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis gerne vil have leveret dine køb, er det en mulighed. Forhør i butikken. 

Vi henter

Har du møbler, tøj eller andet brugbart genbrug du gerne vil donere til os, henter vi det med glæde på aftalt sted og tid. Forhør i butikken. 

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug Nørre Uttrup

Læs mere
frivillige