Velkommen til Blå Kors' genbrugsbutik på Paludan Müllers Vej i Aarhus Nord

I Blå Kors Genbrug på Paludan Müllers Vej i det nordlige Aarhus finder du et stort udvalg af genbrug - blandt andet spændende møbler til store som små. Her finder du ting og sager til de små hjem, store hjem, bondegårde, lejligheder - ja lige der, hvor du føler du hører hjemme. 

Hos os kan du finde lige det møbel, du står og mangler. Men du kan også finde den perfekte værtindegave, købe husholdningsartikler, ting og sager, elektronik, legetøj og i vores store bog- og musikafdeling, hvilket er et kapitel for sig selv, her kan du tillige finde bøger, cd, spil og rigtig mange spændende film. Kom ind i vores store butik og lad dig inspirere. 

Uanset hvad dit behov er, byder Blå Kors Genbrug Aarhus på masser af inspiration og nye idéer. Så uanset om du er på udkig efter en ny sofa, nye møbler til hele huset eller ny service til køkkenet, så kig forbi vores store butik, Blå Kors Genbrug i Aarhus. 

Vores butik er stor og overskuelig og der er fine parkeringsforhold udenfor butikken. 

Vi sætter en ære i at betjene vores kunder på bedste vis, og vi søger at have et godt udvalg samt overkommelige kundevenlige priser. Vi har et stort udvalg og måske lige den rette ting til netop dig. Du kan betale kontant, med MobilePay og Dankort

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug

Paludan-Müllers Vej 38

8200 Aarhus

Tlf: 86 16 29 20.

aarhus@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag Lukket
  • tirsdag 10.00 - 17.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Har du spørgsmål eller lyst til at høre om mulighederne for at blive frivillig hos os, så ring til butikken på 86 16 29 20.

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Vi leverer

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis gerne vil have leveret dine køb, er det en mulighed. Forhør i butikken. 

Vi henter

Har du møbler, tøj eller andet brugbart genbrug du gerne vil donere til os, henter vi det med glæde på aftalt sted og tid. Forhør i butikken. 

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug Aarhus

Læs mere
frivillige