Acts of Kindness

Nyt samarbejde

I en verden, hvor hjælpsomhed kan forandre liv, introducerer vi nu et hjertevarmt samarbejde mellem Blå Kors Danmark og OBJECT. Sammen ønsker vi at sprede håb og støtte til unge mennesker, der vokser op i hjem med alkohol- og stofmisbrug.

Vi kalder det Acts of Kindness.
Object x Blå Kors_Daniel2

Gør en forskel

Du kan støtte unge, der vokser op i familier med alkoholmisbrug, og være med til at sprede håb ved at købe og bære en t-shirt og tote bag med budskabet om hjælpsomhed.

Alt overskud går ubeskåret til TUBA, der er en del af Blå Kors, og som tilbyder gratis terapi og støtte til unge mellem 14 og 35 år fra familier med alkoholmisbrug.
Object x Blå Kors_kors sort/hvid

T-shirts med mening

Alle t-shirts i denne kollektion er unikke, og de er indsamlet i vores egne genbrugsbutikker. De er nøje udvalgt og har fået påtrykt kampagnens budskab ’Acts of Kindness’.
Køb en unik t-shirt

Tote bags af genbrugsmateriale

Med en tote bag kan du bære dine ting og et vigtigt budskab på samme tid. Den er lavet af 60 procent genbrugsmateriale. Med to sæt stropper, en knaplukning og et vigtigt budskab er den både praktisk og meningsfuld.
Køb en tote bag hos OBJECT

Det er unge som Christian og Michelle, du kan være med til at hjælpe

Hvert 10. barn vokser op med forældre med alkoholproblemer ifølge Sundhedsstyrelsen, og det kan have store konsekvenser langt ind i voksenlivet. TUBA er specialiseret i at hjælpe unge, der vokser op i hjem med alkoholmisbrug, og 94 procent af de unge, der har været i et forløb hos TUBA, angiver, at de er blevet bedre til at håndtere deres problemer. 85 procent siger, at de har fået et mere positivt syn på fremtiden, og 93 procent har kunne fastholde eller påbegynde en uddannelse eller arbejde. Mød Christian og Michelle, som er nogle af dem, der har fået hjælp i TUBA.

Er du vokset op med forældre med alkoholmisbrug? Så er du ikke alene. Ræk ud til TUBA og find hjælp her.

Object x Blå Kors_Julie2
Object x Blå Kors_Thomas2
Object x Blå Kors_object blå kvinde
Object x Blå Kors_totebag2