Bølgegården tilbyder et trygt ophold til dit barn

Når dit barn bor på Bølgegården tager vi varmt og kærligt imod dit barn, og der vil være ressourcestærke fagprofessionelt personale til at hjælpe med de udfordringer og behov, som netop dit barn har. Det miljø dit barn bor i er kendetegnet ved et roligt, trygt og afstressende miljø, med omsorgsfulde og kærlige voksne med et højt kompetenceniveau. Alle mennesker har brug for at nogen er noget for én - OG at være noget for nogen. Det betyder, at den miljøterapeutiske tilgang indeholder en struktur med fokus på dels egen udvikling og egenomsorg og dels at nogen har brug for dit barn.

Vi prioriterer en høj grad af åbenhed og nærvær i samarbejdet med dig som forældre/ omsorgsperson. Som forældre/ omsorgsperson er I ikke bare vigtige samarbejdspartnere, men også en betydelig del af jeres barns liv. Vi vil arbejde målrettet på at udvikle dit barns kompetencer, og vi ser samarbejdet med jer meget vigtigt og som en mulighed for skabe ro og tryghed.

Det aftales altid individuelt eller i samarbejde med dit barns socialrådgiver, alt efter forudgående aftale for hjemmebesøg, ferier eller besøg af jer på Bølgegården. I er som forældre/omsorgsperson velkommen til at komme på besøg på Bølgegården, når der er lavet en god aftaler herom. Herudover tilbydes i en ugentlig telefonsamtale, med en fra dit barns kontaktteam, hvor I kan høre om jeres barn udvikling og trivsel. 

Læs mere om vores øvrige tilbud:

Bølgebo

Målgruppen er unge mellem 14-22 år, der alle er diagnosticeret eller er i udredning for ADHD og/eller ASF og ligeledes har et forbrug af stoffer og/eller alkohol.

Læs mere
bølgebryderen

Bølgegården

Bølgegården er et botilbud til unge mellem 14-22 år, som har haft en opvækst præget af omsorgssvigt og/eller tilknytningsforstyrrelser.

Læs mere
bølgegården

Bølgeværket

Bølgeværket er Bølgebrydernes beskæftigelsestilbud med bl.a. forskellige værksteder.

Læs mere
værksted

Kontakt Blå Kors Bølgegården

Bølgegården
Norupvej 1
9550 Mariager
Tlf.: 98 58 46 00

Torben Manø
Forstander
Tlf. 21 18 04 46
thm@blaakors.dk 

bølgegården