Billedrammer bliver til bakker og trærester til nye hylder. I butikken ”GENiALT” i Hobro får gamle ting nyt liv til glæde for kunder og medarbejdere.

Værdi for alle

Som nabo til Blå Kors Hjemmet Hobro ligger ”GENiALT”, som er en butik med eget værksted, der drives af beboere og frivillige. Her kan alle komme forbi og købe anderledes inventar til hjemmet.

Alle varer i butikken er lavet af genbrugsmaterialer – lige fra slidt træ, sengefjedre, militære ammunitionskasser til minkbure. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser. Udvalget i butikken varierer derfor også alt efter, hvornår man besøger den, så kom endelig forbi engang imellem og se, hvad vi har. Du kan også følge os på Facebook (link), hvor vi løbende vil lægge billeder op.

Tanken med butikken og værkstedet er, at alt og alle har værdi. De gamle materialer bliver til nye ting. På samme måde som beboerne på Blå Kors Hjemmet Hobro, som driver butikken, oplever værdi og mening gennem arbejdsglæde og fællesskab.

Butikken er en del af Blå Kors’ socialøkonomiske virksomhed 4plus, som findes fire steder i Danmark.

Kom og aflevér dine gamle ting

Har du møbler, som er gået i stykker og som du overvejer at smide ud? Eller gamle materialer, som bare ligger og flyder? Så kom forbi vores værksted og aflevér dem hos os. Vi tager glædeligt imod alverdens forskellige ting.

Bliv frivillig

Er du pensioneret tømrer, murer eller snedker? Har du stået i butik? Eller har du ikke håndværks- eller butikserfaring, men bare lyst til at være social og gøre en forskel for andre? Så er det lige dig, vi mangler i vores butik og værksted "GENiALT".

Vi søger frivillige, som har lyst til at bruge eksempelvis et par timer om ugen på at hjælpe med driften i butikken og det tilhørende beskæftigelsesværksted sammen med en række beboere fra Blå Kors Hjemmet Hobro, som er et bo- og behandlingstilbud til hjemløse og mennesker med misbrugsproblemer.  

Ring til os og få en uforpligtende snak.

Adresse og åbningstider

genialt

Vi holder åbent tre dage om ugen – tirsdag, onsdag og torsdag – kl. 9-15.

Du finder vores butik og værksted på Ølsvej 16-18 ved Blå Kors Hjemmet Hobro.

Kontakt os

lenette nielsen

Lenette Nielsen

Koordinator for GENiALT - beskæftigelsesværksted og butik

Tlf. 24 85 81 35 

Send e-mail