Velkommen som frivillig i vores butik

Bliver du frivillig hos os, kommer du til at møde gode og hyggelige kolleger, et godt fællesskab og mange gode oplevelser. Samtidig er du med til hjælpe udsatte i Danmark. Vi hjælper børn, unge og voksne, hvis liv er påvirket af enten eget eller andres misbrug. Vi tror på, at der er nye muligheder for alle, og det ønsker vi at give videre i Blå Kors. Vil du også være med?

Vi har en spændende og kreativ butik, som består af 3 afdelinger:

  • Tøjbutik
  • Genbrug i udlandet
  • Lagersalg

Tøjbutik

Elsker du tøj og vil du gerne sortere i kilovis af tøj, så er det hos os, du skal være frivillig. Vi sorterer hver uge masser af tøj, som vi sælger i butikken til kilopris. Vores tøjbutik er flot indrettet, og vi opsætter alle varerne efter et farvekoncept, så det bliver overskueligt for kunderne at finde frem til de gode varer.

Genbrug i udlandet og lagersalg

Vi modtager al overskudstøj fra de Sjællandske butikker, og tømmer en del containere i Næstved og omegn. Ca. hver 3 uge fylder vi en lastbil og eksporterer tøjet til udlandet. I afdelingen Genbrug i udlandet hygger vi os sammen med at tømme containere, køre efter møbler, gøre klar til lagersalg osv.  Her kan du også være med som frivillig.

Vi har desuden en stor hal, hvor vi har åbent én gang om måneden. Her sælger vi alt fra møbler til cykler og legetøj. Der er også mulighed for at blive frivillig på disse dage. 

Arbejdstid

Arbejdstiden i butikken er onsdag, fredag eller lørdag fra 10.00 – 15.30. Arbejdstiden i de øvrige områder er fleksible.

Vil du gerne vide mere, så kig forbi hos os i butikken i åbningstiden, ring til os på tlf. 29 68 96 47 eller skriv til os via nedenstående formular - så kontakter vi dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug

Depotvej 1

4700 Næstved

Tlf.: 2968 9647

naestved@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • onsdag 10.00 - 15.00
  • fredag 10.00 - 15.00
  • lørdag 10.00 - 15.00

Butikken holder lagersalg den 1. lørdag i hver måned fra kl. 10.00-15.00.