Køb genbrug i Blå Kors' genbrugsbutik i Ankersgade i Aarhus

Kom og besøg Blå Kors Genbrug i Ankersgade 12 i hjertet af Aarhus. 

Butikken er på 1.400 kvadratmeter og er fyldt med masser af lækker genbrug - lige fra tøj til ting til hjemmet og andet isenkram. Vi er en af byens store genbrugsbutikker med et godt udvalg til alle aldre, og der kommer hele tiden nye varer på hylder og stativer. 

Shop genbrug med selvbetjening

Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du handler i en af Blå Kors' genbrugsbutikker.

En af vores særlige funktioner i Blå Kors Genbrug i Ankersgade er vores selvbetjeningssystem, der giver dig friheden til at shoppe genbrug, når det passer dig bedst. Fra kl. 9 om morgenen til kl. 22 om aftenen er vores butik åben for selvbetjening, hvor du nemt og bekvemt kan handle genbrug ved at logge ind med dit NemID/MitID. Dette giver dig fleksibilitet og mulighed for at gøre dine indkøb, når det passer ind i din hverdag. 

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug i Ankersgade i Aarhus 

Har du nogensinde overvejet at blive frivillig i en genbrugsbutik? Vores erfaring er, at mange er glade er glade for at være en del af et fællesskab og samtidig støtte et godt formål. Alt overskuddet fra Blå Kors' genbrugsbutikker går til at hjælpe udsatte børn, unge og voksne i Danmark. 

Ønsker du at høre mere om vores genbrugsbutikker eller melde dig som frivillig, så kontakt funktions- og områdeleder Kirsten Marie Kragh på 92 43 38 07 eller kmk@blaakors.dk.

Donationer til butikken

I Blå Kors Genbrug modtager vi donationer med tak. Vi har ikke mulighed for at tage imod større møbler i Ankersgade, da vi ikke sælger disse i butikken. Blå Kors har to genbrugsbutikker i Aarhus, så vi henviser i stedet til vores genbrugsbutik på Paludan-Müllers Vej 38, tlf: 86 16 29 20. 

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug
Ankersgade 12
8000 Aarhus C

Tlf.: 61 24 72 63 

ankersgadeaarhus@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider:

Butikken er en selvbetjeningsbutik, hvor du åbner døren med dit NemID eller MitID. Betaling sker med MobilePay. 

Der er åben for selvbetjening alle dage fra kl. 9-22.

Der er mulighed for personlig betjening tirsdage og torsdage kl. 13.00 – 17.00.